Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Nehnuteľnosť Dunajská Streda - Na prenájom kancelárske priestory 137 m²

15 €/m2/mesiac
Interné ID: F144-26-MATH
Obec: Dunajská Streda
Okres: Dunajská Streda
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Objekty
Typ: Prenájom
Typ objektu: Kancelárie

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom špičkové kancelárske a prevádzkové priestory v lukratívnej časti mesta Dunajská Streda, ideálne pre banku, poisťovňu, zubársku ambulanciu a iné podnikateľské účely. Priestory s úžitkovou plochou 137 m² sú moderne zariadené a boli prispôsobené potrebám Slovenskej sporiteľne. Tieto priestory sú ideálne pre firmy a podniky, ktoré ocenia kvalitu a komfort novostavby.

Charakteristika priestorov:

Podlaha: koberec + kvalitná dlažba
Okná: hliníkové s elektrickými vonkajšími žalúziami
Kuchynka: kuchynský kút pre pohodlie zamestnancov
Sociálne zariadenia: oddelené WC (dámske a pánske)
Klimatizácia a ventilácia: klimatizácia s integrovaným senzorom kvality vzduchu a automatickou cirkuláciou
Vykurovanie: radiátory a klimatizačná jednotka
Zabezpečenie: priestor je vybavený alarmom pre bezpečnosť
Pripojenie: telefónna linka a optický internet
Prístup: asfaltová cesta, parkovanie vo dvore alebo pred budovou
Výhody: Priestory sú svetlé, s krásnym výhľadom a nachádzajú sa v tichom prostredí s výbornou občianskou vybavenosťou a blízkosťou obchodov.

Cena: 15 €/m²/mesiac + DPH + energie

Pre viac informácií alebo dohodnutie obhliadky nás neváhajte kontaktovať!

Pozrieť video: Youtube: youtube.com/watch?v=4b4z-7hxRbg
TikTok: Fp Reality

Vzdialenosti: Bratislava 50 km (37 min.), Šamorín 25 km (21 min.), Veľký Meder 21 km (23 min.), Senec 28 km (25 min.), Trnava 57 km (52 min.), Győr, Maďarsko 40 km (42 min.).

Dunajská Streda je mesto v okrese Dunajská Streda v Trnavskom kraji na Slovensku. Tu sú niektoré zaujímavosti a fakty o tomto meste:
História: Dunajská Streda bola založená v 13. storočí a má bohatú históriu, ktorá sa prejavuje v architektúre a kultúrnych pamiatkach.
Kultúrne dedičstvo: Mesto je známe svojou bohatou kultúrou, vrátane maďarských tradícií a zvyklostí, čo odráža zloženie obyvateľstva. Každoročne sa konajú rôzne kultúrne a historické podujatia.
Geografia: Dunajská Streda leží v Podunajskej nížine a je obklopená prírodou, čo poskytuje príležitosti na rôzne outdoorové aktivity, ako je cykloturistika a turistika.
Ekonomika: Mesto je hospodárskym centrom regiónu, pričom sa v ňom nachádzajú priemyselné zóny a podniky, ktoré poskytujú zamestnanie miestnym obyvateľom.
Doprava: Dunajská Streda je dobre dopravne prepojená s inými mestami a obcami, pričom sa nachádza na dôležitej ceste medzi Bratislavou a Komárnom. Mesto má aj železničné spojenie.
Vzdelávanie: Mesto má rôzne školy, od materských po stredné, a ponúka široké možnosti vzdelávania pre miestnych obyvateľov.
Šport: V Dunajskej Strede sa nachádza niekoľko športových klubov a zariadení, kde môžu obyvatelia venovať rôznym športom, vrátane futbalu, basketbalu a iných aktivít.
Prírodné rezervácie: V okolí mesta sa nachádzajú prírodné rezervácie a chránené územia, ktoré sú domovom mnohých vzácnych rastlín a živočíchov.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
firemné
Stav:
novostavba
Úžitková plocha:
137 m2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Kontaktujte makléra