Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

NA PREDAJ veľmi pekný trojizbový byt

114 990 €
Interné ID: F013-113-STECa
Ulica: Čsl.armády
Obec: Humenné
Okres: Humenné
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

Popis nehnuteľnosti

F013-113-STECa
Finanzpartner reality vám ponúka na predaj veľmi pekný, veľký a zrekonštruovaný trojizbový byt na ulici Čsl. armády s krásnym výhľadom na východnú časť mesta Humenné.
Ak hľadáte výborne situovaný priestranný byt bez dodatočných nákladov, táto ponuka vás určite zaujme.

BYT A JEHO VÝHODY
Byt sa nachádza na 7. poschodí v osem poschodovom bytovom dome. S výmerou 80 m2 a skvelým dispozičným riešením je predurčený na pohodlné bývanie viacčlennej rodiny. K bytu prislúcha murovaná pivnica. Orientácia bytu je východná. Nemožno opomenúť aj čisté a neopotrebované spoločné priestory s novým výťahom.

BYT JE ZREKONŠTRUOVANÝ má nové jadro s kúpeľňou a kuchyňou, nové stierky, dvere, okná, dlažby a plávajúce podlahy. Nové svietidlá dodávajú bytu moderný dizajn a zároveň šetria elektrickú energiu. Rekonštrukcia neobišla ani balkón, ktorý má štýlové obklady, novú podlahu, zábradlie a tým dotvára príjemnú atmosféru pri pohľade na východ slnka pri rannej kávičke.

VÝHODY LOKALITY
Blízke centrum mesta s rýchlym prístupom k akejkoľvek službe či potrebnej infraštruktúre. Naporúdzi máte všetku občiansku vybavenosť, MŠ, ZŠ, ZUŠ, SŠ, centrum mesta, kostol, obchody, MHD, zdravotnícke zariadenia, detské ihriská, reštaurácie, kaviarne a pod.
****
RK Finanzpartner k predaju tejto nehnuteľnosti bezplatne vypracuje kompletnú zmluvnú dokumentáciu a postará sa o bezproblémový prevod vlastníckych práv na katastri.
V prípade potreby, bez akýchkoľvek ďalších poplatkov, zabezpečíme kupujúcej strane to najvýhodnejšie financovanie a poistenie nehnuteľnosti.

Ak sa Vám táto nehnuteľnosť páči, rád Vás prevediem obhliadkou a zodpoviem na Vaše otázky.
Kontakt:
Ing. Štefan Čurilla
0910 864 252
stefan.curilla@fpreality.sk
Finanzpartner reality

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Úžitková plocha:
80 m2
Poschodie:
7
Počet podlaží:
8
Počet izieb:
3
Balkón:
áno
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie
Vykurovanie:
spoločné

Informatívna úverová kalkulačka

Kontaktujte makléra