Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Nehnuteľnosť Čukárska Paka - Na predaj investičný pozemok v blízkosti diaľnice R7 20.000 m2

35 €/m2
Interné ID: F141-14-MATHa
Obec: Veľká Paka
Okres: Dunajská Streda
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemky - bytová výstavba

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj investičný pozemok o rozlohe 20 000 m² v tichej lokalite obce Čukárska Paka.

Charakteristika pozemku:

- Plocha: 20 000 m²
- Typ: rovinatý pozemok
- Prístupová cesta: neupravená
- Inžinierske siete pri prístupovej ceste
- ÚPI na vyžiadanie

Výhody lokality:

- Blízkosť diaľnice R7
- Tiché a pokojné prostredie
- Možnosti turistiky a cykloturistiky
- Ideálne na investičné účely

Cena: 35 €/m² (rozumná dohoda možná)

Pozemok je ideálny pre investorov hľadajúcich nehnuteľnosť v rýchlo sa rozvíjajúcej lokalite s výbornou dostupnosťou do širšieho okolia.

Pozrieť video:
Youtube: youtu.be/D2irIZQdktk?si=OB1oocynYku1R_FK
TikTok: Fp Reality

V cene nehnuteľnosti je zahrnutá provízia pre realitnú kanceláriu a kompletný právny servis. Ten zahŕňa vyhotovenie zmluvnej dokumentácie pre prevod vlastníctva (kúpna zmluva, návrh na vklad do katastra nehnuteľností) a protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti. Postaráme sa o všetky právne formality, aby bol proces pre vás čo najjednoduchší a bez starostí.

Vzdialenosti: Dunajská Streda 22 km (23 min.), Šamorín 7 km (7 min.), Bratislava 31 km (30 min.), Senec 26 km (27 min.), Veľký Meder 46 km (42 min.), Győr, Maďarsko 57 km (56 min.)

Čukárska Paka: (maďarsky Csukárpakai) je obec na Slovensku, ktorá sa nachádza v okrese Dunajská Streda v Trnavskom kraji. Leží na juhozápadnom Slovensku, v oblasti Žitného ostrova, blízko vodného toku Dunaj. Táto obec má vidiecky charakter a patrí medzi menšie sídla v regióne.

História:
Prvá písomná zmienka o obci pochádza zo stredoveku. Jej názov je odvodený od maďarských slov, pričom jej história je úzko spätá s regiónom Žitného ostrova, ktorý bol historicky poľnohospodárskym centrom.

Geografia:
Čukárska Paka leží v Podunajskej nížine, na rovinatej pôde s úrodnými poľami. Nachádza sa v blízkosti diaľnice R7, ktorá výrazne zlepšuje dopravnú dostupnosť do Bratislavy a okolitých miest, čo zvyšuje atraktivitu obce pre obyvateľov, ktorí pracujú v meste, ale chcú bývať v tichšom prostredí.

Obyvateľstvo:
Obec má prevažne maďarskú etnickú skladbu obyvateľstva, čo je bežné v tejto časti Slovenska, kde sú silné maďarské kultúrne a jazykové vplyvy.

Výhody lokality:
Blízkosť k hlavným dopravným tepnám, ako aj tiché prostredie a vidiecky charakter, robia z Čukárskej Paky atraktívne miesto na bývanie. Oblasť je tiež vhodná na turistiku a cykloturistiku, s možnosťami relaxu v prírode.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
20000 m2

Kontaktujte makléra