Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Exkluzívne na predaj obchodný priestor

80 000 €
Interné ID: F109-15-ERSRE
Obec: Kačanov
Okres: Michalovce
Kraj: Košický kraj
Druh: Objekty
Typ: Predaj
Typ objektu: Obchodné priestory

Popis nehnuteľnosti

F109-15-ERSRE
Realitná kancelária Finanzpartner reality Vám exkluzívne ponúka na predaj obchodný priestor v obci Kačanov vzdialenej 20 km od okresného mesta Michalovce. Priestor bol donedávna využívaný pre obchod ako miestne potraviny. Disponuje štyrmi miestnosťami, v ktorom sú priestory pre obchod, skladové priestory ako aj priestor pre zásobovanie. Budova prešla čiastočnou rekonštrukciou: plastové okná, ústredné kúrenie, nová plechová strecha, terasa s možnosťou posedenia, podlaha: dlažba, betón, linoleum. V budove je k dispozícii aj sociálne zariadenie. Pred budovou je 5 parkovacích miest. Zastavaná plocha objektu je cca. 198 m2 a celková rozloha pozemku je 1142 m2. Všetky IS sú na pozemku. Cena nehnuteľnosti je 80 000 €. Ak Vás ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať a poskytnem Vám bližšie informácie a dohodnem obhliadku priestoru na podnikanie.

V cene nehnuteľnosti je zahrnutý kompletný právny servis, vypracovanie zmluvy a poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv.
Spoločnosť Finanzpartner Vám ponúka aj svoje dlhoročné skúsenosti v oblasti financovania nehnuteľností.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Úžitková plocha:
198 m2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Informatívna úverová kalkulačka

Kontaktujte makléra