Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Na predaj vidiecky dom v obci Palín

34 500 €
Interné ID: F108-12-ERSR
Obec: Palín
Okres: Michalovce
Kraj: Košický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Popis nehnuteľnosti

F108-12-ERSR - Znížená cena - výhodná ponuka
Realitná kancelária Finanzpartner reality Vám ponúka na predaj vidiecky dom v obci Palín vzdialenej 13 km od okresného mesta Michalovce. Dom si môžete rekonštruovať podľa vlastných predstáv. Nachádza v tichej uličke mimo hlavnej cesty na pozemku s rozlohou 3462 m2. Na priestrannom rovinatom pozemku so šírkou 19 m sa nachádza kôlňa, studňa a izolovaná pivnica s kamennou klenbou s rozlohou 6x3m. Obec Palín poskytuje kompletné občianske vybavenie: materskú školu, základnú školu, zdravotné stredisko, lekáreň, poštu, potraviny. Cena nehnuteľnosti je 34 500 €. Ak Vás ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať pre viac informácií a obhliadku nehnuteľnosti.

V cene nehnuteľnosti je zahrnutý kompletný právny servis, vypracovanie zmluvy a poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv.
Spoločnosť Finanzpartner Vám ponúka aj svoje dlhoročné skúsenosti v oblasti financovania nehnuteľností.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Celková plocha:
3462 m2
Úžitková plocha:
115 m2
Zastavaná plocha:
678 m2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Informatívna úverová kalkulačka

Kontaktujte makléra