Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Exkluzívne na predaj polyfunkčný objekt Michalovce

0 €
Interné ID: F106-12-ERSRE
Obec: Michalovce
Okres: Michalovce
Kraj: Košický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Popis nehnuteľnosti

F106-12-ERSRE
Realitná kancelária Finanzpartner reality Vám exkluzívne ponúka na predaj polyfunkčný objekt vhodný na bývanie aj na podnikanie priamo v centre mesta Michalovce. Objekt je rozdelený na dve samostatné časti: obchodnú a obytnú. Každá časť disponuje úžitkovou plochou cca. 140m2. K tomu prislúcha aj terasa. Celý objekt je podpivničený a prechodný z obytnej časti do obchodnej. Podpivničené priestory je možné využívať aj ako skladový priestor. V obytnej časti sa nachádza vstupná chodba, toaleta, priestranná obývačka spojená s kuchyňou a vybavená klimatizačnou jednotkou. Na poschodí sa nachádzajú tri spálne a kúpeľňa. Oddych a voľné chvíle si môžete vychutnať na terase a to všetko priamo v centre mesta a zároveň v pokojnej lokalite. Objekt je možné využívať aj ako investičnú nehnuteľnosť. Cena nehnuteľnosti je dohodou. Ak Vás ponuka zaujala, môžete ma kontaktovať a poskytnem Vám bližšie informácie a môžete si dohodnúť aj obhliadku nehnuteľnosti.

V cene nehnuteľnosti je zahrnutý kompletný právny servis, vypracovanie zmluvy a poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv.
Spoločnosť Finanzpartner Vám ponúka aj svoje dlhoročné skúsenosti v oblasti financovania nehnuteľností.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Úžitková plocha:
300 m2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
áno

Kontaktujte makléra