Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

ZNÍŽENÁ CENA!!! Zrekonštruovaná garáž blízko centra Dunajskej Stredy (F015-019-ESJAa)

16 300 €
Interné ID: F015-019-ESJAa
Obec: Dunajská Streda
Okres: Dunajská Streda
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Ostatné
Typ: Predaj

Popis nehnuteľnosti

Finanzpartner reality Vám ponúka na predaj zrekonštruovanú garáž v radovej zástavbe garáží blízko centra Dunajskej Stredy. Rozloha je 18 m2. Vo vrchnej časti garáži je vybudovaný úložný priestor, ktorý Vám umožní skladovať napríklad športové vybavenia ako sú lyže, alebo menšie náradia. Strecha a strop sú úplne nové, zrekonštruované. Steny sú čerstvo vymaľované. Vstup do garáže je zabezpečený dvojkrídlovou kovovou garážovou bránou.

Výhodou nehnuteľnosti je výborná lokalita v blízkosti centra. Dunajská Streda disponuje plnou občianskou vybavenosťou: banky, pošta, škola, škôlka, autobusová zastávka, potraviny, obchodné centrá, nemocnica a mnoho ďalšieho.

Ak Vás táto nehnuteľnosť oslovila, alebo máte nejaké otázky, neváhajte ma kontaktovať, rada si to s Vami osobne prídem pozrieť! V prípade potreby Vám pomôžem s vybavením úveru. Zabezpečím potrebné zmluvy, znalecké posudky a iné podklady.

Cena 16 300 €

Naše ceny sú vrátane provízie za kompletný servis a sú schválené majiteľom.
Telefón: 0915 506 661
E-mail: eszter.janitsova@fpreality.sk

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený

Informatívna úverová kalkulačka

Kontaktujte makléra