Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Na prenájom 2-izbový byt v tichej časti mesta Šamorín v novostavbe

670 €/mesiac
Interné ID: F048-212-KADA
Obec: Šamorín
Okres: Dunajská Streda
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 2-izbový byt

Popis nehnuteľnosti

F048-212-KADA
Realitná kancelária Finanzpartner Reality ponúka na prenájom 2-izbový byt v novostavbe v meste Šamorín. Byt sa nachádza blízko centra, ale zároveň aj v tichej časti mesta Šamorín. Šamorín sa stal atraktívny na bývanie vďaka diaľnici R7, prostredníctvom ktorej trvá presun zo Šamorína ca. 15 minút a do Rakúska ca. 25 minút.
Byt disponuje úžitkovou plochou 39 m2 plus balkón.
Byt sa nachádza na 3. poschodí bytového domu. V bytovom dome je výťah. Byt disponuje chodbou, obývacou miestnosťou spojenou s kuchyňou, samostatnou spálňou, priestrannou kúpelňou a samostatnou toaletou. K bytu prislúcha kobka. Parkovacie miesto k bytu nie je vyhradené, je však k dispozícii dostatočné množstvo vonkajších parkovacích miest.
Na prízemí bytového domu sa nachádza kočikáreň, ktorú môžu majitelia a nájomcovia bytov používať na odkladanie bicyklov a kočiarov.
Byt sa prenajíma čiastočne zariadený, bez TV a internetu, na minimálne jeden rok. Je vhodný pre max. 2 osoby.
Cena prenájmu je 670 €/mesiac mesačne/ s energiami.
V prípade záujmu je potrebné pri podpise nájomnej zmluvy vopred uhradiť 1-mesačné nájomné, depozit vo výške 2-mesačného nájomného a províziu pre RK taktiež vo výške 1-mesačného nájomného.
Ak Vás byt zaujal a chcete si dohodnúť obhliadku, neváhajte ma kedykoľvek kontaktovať.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Úžitková plocha:
39 m2
Poschodie:
4
Počet podlaží:
4
Počet izieb:
2
Balkón:
áno
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
nie

Kontaktujte makléra