Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Na predaj stavebný pozemok 609 m2 v obci Dunajský Klátov

64 000 €
Interné ID: F079-14-MATH
Obec: Dunajský Klátov
Okres: Dunajská Streda
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemky - bytová výstavba

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj stavebný pozemok v novej, pokojnej lokalite obce Dunajský Klátov, ideálny na výstavbu rodinného domu. Pozemok o výmere 609 m² sa predáva s projektovou dokumentáciou a platným stavebným povolením, čo výrazne urýchli celý proces výstavby. K pozemku vedie betónová prístupová cesta, inžinierske siete sú k dispozícii – voda a elektrina, pričom kanalizácia je v príprave.

Výhody: Slnečná poloha s krásnym výhľadom a tichým prostredím, výborné možnosti na rybolov, turistiku a cykloturistiku v okolí. Blízko sa nachádzajú obchody a ďalšia občianska vybavenosť.

Cena: 64 000 €

Video: youtu.be/Xq0y9cJe8kg
TikTok: Fp Reality

V cene nehnuteľnosti je zahrnutá provízia pre realitnú kanceláriu a kompletný právny servis. Ten zahŕňa vyhotovenie zmluvnej dokumentácie pre prevod vlastníctva (kúpna zmluva, návrh na vklad do katastra nehnuteľností) a protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti. Postaráme sa o všetky právne formality, aby bol proces pre vás čo najjednoduchší a bez starostí.

Vzdialenosti: Dunajská Streda 7km (10min.), Šamorín 33km (31min.), Bratislava 56km (46min.), Veľký Meder 26km (26min.), Győr, Maďarsko 50km (50min.)

Dunajský Klátov je malebná obec v okrese Dunajská Streda na juhozápadnom Slovensku. Je známa svojou prírodnou scenériou a tradičnou vidieckou atmosférou.
Medzi najväčšie zaujímavosti patrí vodný mlyn na Malom Dunaji, ktorý je pamiatkou miestnej ľudovej architektúry. Tento mlyn je jedinečný svojho druhu a predstavuje príklad tradičného remeselného spracovania dreva a využitia prírodnej sily rieky. Obec je ideálnym miestom pre milovníkov rybolovu, cykloturistiky a vodných športov.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
609 m2

Kontaktujte makléra