Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Nehnuteľnosť Dunajská Streda - Exkluzívne na predaj nádherný 3 izbový byt v časti Nova Village

220 000 €
Interné ID: F059-114-MATH3
Ulica: Športová
Obec: Dunajská Streda
Okres: Dunajská Streda
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 4-izbový byt

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj elegantný a moderne zariadený byt v exkluzívnej lokalite Nova Village. Tento trojizbový byt s úžitkovou plochou 85 m² a priestrannou terasou 30 m² sa nachádza na 3. poschodí z 3.

Popis bytu:

- Podlahy: plávajúca podlaha a dlažba
- Steny: stierky
- Okná: plastové s vonkajšou antracitovou stranou a vnútornou bielou, vybavené vonkajšími žalúziami a sieťkami
- Kúpeľňa: sprchovací kút, toaleta, umývadlo; oddelené WC
- Kuchyňa: moderná kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi (varná doska, rúra, umývačka riadu, americká chladnička, mikrovlnka, digestor)

Špecifikácie stavby:

- Stavba kolaudovaná v roku 2016, tehlová konštrukcia so zateplením
- Elektrické podlahové kúrenie s termostatom v každej miestnosti
- Ohrev vody elektrickým bojlerom (120 L)

Vybavenie a zabezpečenie:

- 2x vstavané skrine, televízor, klimatizácia, LED bodové osvetlenie
- Pergola na terase pre pohodlný relax
- Vstup cez elektrickú rampu a kamerový systém, bezpečnostné dvere

Výhody lokality:

- Vynikajúca občianska vybavenosť (obchody, škola, škôlka, lekáreň, nemocnica)
- Výborné spojenie MHD, zastávka autobusu
- Bezproblémové parkovanie s možnosťou odkupu parkovacieho miesta

Cena: 220 000 € s možnosťou dohody. Byt sa predáva v stave ako na fotografiách. Mesačné náklady na bývanie cca 150 €. Byt je ideálny pre náročných klientov, ktorí hľadajú vysoký komfort a kľudné prostredie.

3D vizualizácia: tour.pivo.app/view/604b5a1d-974b-481e-92c7-cfa1d0ddb9fd
YouTube: youtu.be/13Gc9l2GaIg?si=0Vm5loswoB8U3B1p
TikTok: Fp Reality

V cene nehnuteľnosti je zahrnutá provízia pre realitnú kanceláriu a kompletný právny servis. Ten zahŕňa vyhotovenie zmluvnej dokumentácie pre prevod vlastníctva (kúpna zmluva, návrh na vklad do katastra nehnuteľností) a protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti. Postaráme sa o všetky právne formality, aby bol proces pre vás čo najjednoduchší a bez starostí.

Vzdialenosti: Bratislava 49 km (35 min.), Šamorín 25 km (19 min.), Veľký Meder 20 km (19 min.), Gabčíkovo 13 km (13 min.), Győr (Maďarsko) 40 km (41 min.)

Dunajská Streda je okresné mesto v Trnavskom kraji, nachádzajúce sa v juhozápadnej časti Slovenska. Leží v srdci Žitného ostrova, najväčšieho riečneho ostrova v Európe, ktorý tvorí úrodná nížina medzi riekami Dunaj a Malý Dunaj. S viac ako 20 000 obyvateľmi je Dunajská Streda významným centrom kultúry, hospodárstva a športu v regióne s výraznou maďarskou komunitou, ktorá obohacuje miestne tradície a jazyk.

História a kultúra:
Mesto má bohatú históriu, ktorá siaha až do stredoveku. Nachádza sa tu niekoľko historických pamiatok, ako je napríklad Rímskokatolícky kostol Nanebovzatia Panny Márie zo 14. storočia a Žltý kaštieľ, kde sídli Žitnoostrovské múzeum s archeologickými a historickými zbierkami, ktoré približujú minulosť regiónu.

Ekonomika a infraštruktúra:
Dunajská Streda sa vyznačuje rozvinutým priemyslom, poľnohospodárstvom a službami. V meste nájdete množstvo obchodov, reštaurácií, ale aj nové nákupné centrá. Vďaka polohe na Žitnom ostrove je oblasť známa úrodnou pôdou, čo podporuje poľnohospodársku činnosť, najmä pestovanie obilia a kukurice.

Šport a relax:
Mesto je známe aj svojím futbalovým klubom FC DAC 1904 Dunajská Streda, ktorý má verných fanúšikov z celej krajiny. Štadión MOL Aréna sa pravidelne zapĺňa a futbalové zápasy sú populárne aj v rámci slovenskej ligy. K oddychu a relaxu prispieva termálne kúpalisko Thermalpark, ktoré ponúka vonkajšie a vnútorné bazény s termálnou vodou a wellness služby.

Cestovný ruch a príroda:
Dunajská Streda je výborným východiskovým bodom na cyklotúry, rybolov a vodné športy na Malom Dunaji. Mesto je tiež v blízkosti vodného diela Gabčíkovo, ktoré ponúka možnosti na výlety a aktivity

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Úžitková plocha:
115 m2
Poschodie:
3
Počet podlaží:
3
Počet izieb:
4
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
nie
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Kontaktujte makléra