Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Nehnuteľnosť Mad - Na predaj pozemok v tichej lokalite obce

88 000 €
Interné ID: F051-14-MATHa
Obec: Mad
Okres: Dunajská Streda
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemky - bytová výstavba

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj pozemok v obci Mad. Plocha: pozemku 600m2. Rozmer 20m x 30m. Rovinatý pozemok. Asfaltová prístupová cesta. Pri pozemku sa nachádza: vodovod, kanalizácia, plyn, elektrika. Umiestnenie: intravilán. Celý pozemok je oplotený. V prípade záujmu je možné pozemok rozšíriť a prikúpiť ďalšie m2.

Cena 88 000 €

Táto ponuka je výhodná pre tých, ktorí hľadajú rozľahlý stavebný pozemok v kľudnej lokalite s dostupnými inžinierskymi sieťami. Ak máte záujem o ďalšie informácie alebo si chcete dohodnúť obhliadku, neváhajte ma kontaktovať.

Pozrieť video:
YouTube link: youtu.be/H5aFyKs-hiM?si=bZtL-wWdSAalivla
TikTok: Fp Reality

V cene nehnuteľnosti je zahrnutá provízia pre realitnú kanceláriu a kompletný právny servis. Ten zahŕňa vyhotovenie zmluvnej dokumentácie pre prevod vlastníctva (kúpna zmluva, návrh na vklad do katastra nehnuteľností) a protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti. Postaráme sa o všetky právne formality, aby bol proces pre vás čo najjednoduchší a bez starostí.

Vzdialenosti: Dunajská Streda 5 km (6 min.), Šamorín 30 km (22 min.), Bratislava 54 km (37 min.), Veľký Meder 16 km (15 min.)

Obec Mád je malebná dedinka nachádzajúca sa v okrese Dunajská Streda na Slovensku. Je známa svojou pokojným prostredím a vidieckym charakterom, čo ju robí ideálnym miestom pre život alebo víkendové pobyty.

Zaujímavosti o obci Mád:
Prírodné prostredie: Mád je obklopený krásnou prírodou, čo poskytuje skvelé možnosti na turistiku, cykloturistiku a relaxáciu. Blízkosť rieky Dunaj prispieva k rozmanitosti prírodného prostredia.
Historické dedičstvo: Obec má bohatú históriu a zachováva si tradičné vidiecke prvky. Niektoré historické budovy a architektúra odrážajú kultúrne dedičstvo regiónu.
Komunitný život: Mád je známy svojou priateľskou a pohostinnou komunitou. Místni obyvatelia sa aktívne zapájajú do rôznych kultúrnych a spoločenských podujatí, čo prispieva k silným sociálnym väzbám.
Občianska vybavenosť: Hoci ide o menšiu obec, Mád ponúka základné služby a vybavenie pre svojich obyvateľov, ako sú obchody, školy a zdravotnícke zariadenia.
Dostupnosť: Mád je dobre dostupný z väčších miest v okolí, ako je Dunajská Streda, čo umožňuje jednoduchý prístup k mestským službám a aktivitám.
Kultúrne akcie: V obci sa konajú rôzne podujatia a slávnosti, ktoré oslavujú miestne tradície a kultúru, čo posilňuje pocit spolupatričnosti medzi obyvateľmi.
Mád je ideálnym miestom pre tých, ktorí hľadajú pokojnú atmosféru v malebnej slovenskej dedinke, s prístupom k prírode a komunitnému životu.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
600 m2

Kontaktujte makléra